Welkom


 

Van harte welkom op de site van basisschool de Kern

Basisschool de Kern is een openbare basisschool in de wijk Kernhem te Ede. Van een kleine school opgericht in 2000, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een school met ruim 450 leerlingen. Wij werken met een stabiel team van leerkrachten en ondersteunend personeel. Leerlingen en ouders  ervaren onze school als een school met een veilig en open klimaat met kwalitatief goed onderwijs. 


Wie na acht jaar de Kern verlaat heeft niet alleen leren lezen, schrijven, rekenen en kennis vergaard, maar is uitgegroeid tot een zelfstandige leerling.  Onze leerlingen kunnen samenwerken en weten zich verantwoordelijk en sociaal op te stellen. 
Ze zijn, kortom, klaar om de wereld in te gaan.
 

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de Kern. Over waar we voor staan, wie we zijn en wat we doen, maar ook praktische informatie als de jaarkalender en schoolgids. U bent natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan de school. Door een kijkje te nemen in de groepen, een persoonlijk gesprek te hebben en het proeven van de sfeer kunt u een nog vollediger beeld van onze school krijgen.

 

Nieuwsflits

Schoolreisje groepen 1/2